Jornada de reflexió

Amb quina cara de ciment armat continueu demanant que us torni a votar un elector que ha rebut de valent defensant les urnes del referèndum que no heu volgut implementar?


Amb quina hipocresia i cinisme continueu demanant que us torni a votar un elector que heu deixat abandonat als carrers d'Urquinaona i que heu perseguit amb la força de la Generalitat en lloc d'auxiliar-les?

Amb quina poca vergonya continueu demanant que us torni a votar un elector que ha gastat de la seva butxaca diners i el seu temps per acudir a totes les vostres convocatòries, fins i tot a l'estranger?

Amb quin estómac continueu demanant que us torni a votar un elector que ha anat a peu fins a l'aeroport fent cas a l'invent del "Tsunami democràtic" i que heu deixat penjat fora del camp del Barça?

Amb quina sang freda continueu demanant que us torni a votar un elector que ha estat jugant-se la seva incolumitat tallant carreteres i fronteres i aguantant les càrregues dels Mossos?

Però, per damunt de tot, amb quina consciència de terra hidràulic continueu demanant que us torni a votar un elector després de pactar tots en algun lloc amb el PSOE del 155?

Recordeu, oi: "Ni oblit ni perdó".

La gent no ha oblidat i ja està farta de perdonar-vos tot.

Bona nit

Més recent Anterior

Formulari de contacte