Objectius òptims i mínims de la campanya pel vot nul

 A les últimes eleccions generals espanyoles per escollir els 48 diputats que aporta Catalunya al congrés dels diputats de Madrid, ERC, Junts i la CUP sumaren 1.652.085 vots aconseguint 23 escons.

El profit que han tret d'aquests escons:

- una investidura regalada al PSOE

- uns pressupostos generals de l'Estat regalats al PSOE

- un nou atac al català

- una trobada en dos anys sense cap resultat 

Tothom sap que encara que "els nostres herois" guanyessin els 48 escons que aporta Catalunya no canviaria res en absolut.

L'escenari ideal seria que tots els votants d'aquests 3 partits compartissin la necessitat d'aprofitar la pròxima convocatòria electoral general espanyola per convertir el seu vot en NUL.

Tots som conscients que existeixen moltes resistències que dificulten el canvi del vot d'una persona, però si aconseguim que 1.000.000 (aprox. un 60%) dels votants votaren NUL el resultat seria aquest.


Cap dels tres partits aconseguiria formar grup parlamentari, amb la consegüent pèrdua de rellevància política i una pèrdua d'ingressos d'aproximadament entre 2 i 3 milions d'euros cada any.

Un altre aspecte absolutament destacable és que l'opció més votada resultaria ser el VOT NUL amb un 35% dels vots (200.000 vots per amunt de la llista més votada).

A cada persona que s'afegeix a la campanya de vot nul, es redueixen els diners que els partits reben de l'estat i els escons.

Vols saber quants diners s'emporten els partits de les subvencions estatals? Punxa aquí


Més recent Anterior

Formulari de contacte