Raons per votar NUL a les pròximes eleccions generals espanyoles

Has passat la nit dins d'una escola sense saber si es votaria.
Has aguantat la pluja i els cops dels "piolins" per dipositar més de 2 milions de vots.
Has vist com els teus representants continuen estintolant els governs de l'estat espanyol.


Prou col·laborar amb l'estat enviant diputats a Madrid. 
Pròximes eleccions generals aquesta és la teva papereta Vota NUL, Vota SI

Bones raons per votar NUL 

Evitar que tornin a pactar amb els governs espanyols 

No es pot denunciar la persecució de l'estat i alhora participar de les seves institucions estintolant els governs.
Quina credibilitat internacional pot tenir una denúncia de persecució política i marginació cultural si pactem els pressupostos generals de l'Estat espanyol a canvi de rebre quatre engrunes?

Toc d'atenció als partits privant-l'hi d'uns quants diners.

Si som capaços d'organitzar una campanya de vot nul a les eleccions generals espanyoles a Catalunya amb el resultat de no elegir cap representant al congrés dels diputats de les llistes "independentistes" i alhora acumular dos milions de vots nuls, pot ser el veritable Tsunami democràtic que arrossegui els partits.


Si ho hem aconseguit una vegada al congrés dels diputats, que ens impedeix de tornar-ho a fer a les eleccions al Parlament de Catalunya?
El vot NUL és l'única eina de pressió directa sobre els partits.

Sense el teu vot, ells no existeixen.

Tornar a demostrar la voluntat majoritària dels catalans de decidir el seu futur

Els vots nuls no acostumen a passar d'1% en unes eleccions; superar el 50% dels vots nuls és un fet polític molt rellevant, comparable al referèndum legal i amb les garanties que l'estat espanyol nega als catalans.

Penseu que seguint la llei electoral espanyola, els vots nuls es reconten un per un, es conserven i s'acrediten oficialment per l'oficina electoral de l'estat espanyol.

Quina ironia: el mateix estat que ens nega un referèndum, posaria la logística i totes les garanties.

Tu hi poses la papereta.

Tot legal i sense cops de porres

L'abstenció no és igual que el vot nul

"Jo no penso anar a votar. Prefereixo quedar-me a casa"

Davant de la reiterada passivitat de les teves opcions polítiques habituals, els electors acostumen a "castigar" els seus partits quedant-se a casa engruixint l'indistint grup d'abstencionistes i quedant en mà de les anàlisis de fluxos la determinació més o menys aproximativa del sentit de l'abstenció.

Quedar-se a casa significa difuminar la teva protesta dins del 30% d'abstencionistes que mai se sap d'on venen. 

En el cas de promoure de forma organitzada una campanya seriosa i decidida cap a l'opció del vot nul, deixant clar en quins termes s'ha d'interpretar, s'estarà promovent la participació dels electors "insatisfets" oferint-los una opció per manifestar clarament i directament el seu descontentament.

De retruc es reduiran els nuls de protesta genèrics pel que fa als electors saben que es comptabilitzaran com a favorables a una opció determinada.

¿Com distingir els vots nuls independentistes dels altres vots nuls?

Històricament, tant a Catalunya com a Espanya el percentatge de vots nuls sol quedar entre el 0,6 - 0,8% dels vots emesos, amb mínims de fins al 0,3 quan la competició electoral era especialment renyida i una participació fregant el 80 % (2017 i 2015).

Descomptant un 1% es pot considerar un marge de confiança suficient per considerar la resta de l'increment com a favorables a l'assumpte pel qual s'ha fet campanya a favor del vot nul.

El vot nul organitzat és l'única forma directa d'obligar els teus representants a respectar el teu mandat: enviant-los a casa.

El millor de tot: depèn de tu, està a les teves mans
Més recent Anterior

Formulari de contacte