Saps que pots obligar l'estat espanyol a organitzar i certificar el resultat d'aquell referèndum que els hi fa tanta por?

Ben aviat se celebraran les eleccions generals espanyoles, a tot estirar al novembre.

Molts de vosaltres, amb molt bon criteri, fa temps que han deixat de participar-hi.

A tots vosaltres que penseu continuar abstenint-vos;

A tots vosaltres que comencen a dubtar seriosament de l'oportunitat de continuar legitimant les institucions de l'estat espanyol;

A tots vosaltres que esteu desencisats amb les actuacions dels partits "mentrestantistes" catalans;

A tots vosaltres que no teniu gens clar quina opció votar;

Us proposo d'organitzar-nos per obligar l'estat espanyol a organitzar i certificar el resultat d'aquell referèndum que els hi fa tanta por.

L'1-O heu passat la nit defensant un collegi electoral, heu aguantat tot el dia l'aigua de la pluja i la pluja de cops dels policies de l'estat espanyol. 


Ara teniu l'ocasió d'obligar l'estat espanyol a contar el vostre vot i a certificar-ho, sense acabar estomacat.

És una ocasió massa llaminera per deixar-la passar.

Voleu fer un "hat-trick" i aconseguir emprenyar l'estat espanyol, el govern i els partits espanyols i finalment el govern i els partits "mentrestantistes" catalans?

Solament cal un gest

Dipositar dins de l'urna electoral que ens proporciona generosament l'estat espanyol un sobre amb la butlleta de l'1-O. Ja està.

De tota la resta s'encarrega l'organització electoral de l'estat espanyol que vetllarà per l'escrutini, el recompte, la certificació dels resultats i la conservació de les butlletes.

En un sol cop aconseguirem:

- castigar els partits "mentrestantistes" catalans per haver intentat enfonsar el moviment independentista, privant-los dels milions d'euros que cobren cada any de l'estat espanyol per estar a Madrid.

- fer enfurismar el nacionalisme espanyol utilitzant les seves pròpies urnes per certificar el resultat del nostre vot (ja veureu que demanaran fins i tot l'anul·lació del resultat)

- deslegitimar les institucions de l'estat espanyol a Catalunya

- tornar a engrescar l'electorat independentista de base i preparar-nos per les úniques eleccions que ens han d'interessar: al Parlament de Catalunya


Si he captat la teva atenció i en vols saber més, punxa aquest enllaç.

Un referèndum legal i amb garanties d'acord amb els estàndards internacionals aprofitant la LOREG



Més recent Anterior

Formulari de contacte